Week 1 ‘post Corona’

Beste klanten,

Na 2 maanden opende we de voorbije week met veel vragen. Gelukkig zijn jullie ons niet vergeten en bezochten jullie Halle opnieuw. Niet Covid-19, maar de in de media breed uitgesmeerde uitspraken (zoals oa. ‘het nieuwe normaal’, ‘blijf in uw kot’, …) en het online shop gedrag, baarde ons de voorbije weken zorgen.

Als speciaalzaak staan we garant voor service, advies en de ideale pasvorm. Onze uitgebreide collecties stellen ons in staat jullie de perfecte maat, snit en pasvorm aan te bieden in de gewenste kleuren & merken. Dit alles konden we jullie de voorbije weken onmogelijk ‘online’ aanbieden. Het product waar wij voor staan, is nu éénmaal niet online verkoopbaar.

Ook in week 2, passen we de gevraagde ‘social distancing’ toe. Iedereen kan in alle rust en veiligheid komen kennis maken met de zomercollecties. Voor degene die liever op afspraak komen, héél de maand Mei openen we Maandagnamiddag op afspraak. Reserveren kan u hier.

Nog even onze dank aan de Stad Halle, Unizo en de verenigde Handelaars. Door de gebundelde inspanningen verliep alles vlot en werden de ‘social distancing’ regels kinderspel.

Bedankt allemaal en hopelijk tot weldra, Alice Lingerie