Heropening

Beste klanten,

‘De kogel is door de kerk’ … Vanaf 12 Mei heropenen we onze deuren na bijna 2 maanden van verplichte sluiting. Om ervoor te zorgen dat ieders inspanningen in de voorbije periode geen maat voor niets waren. Zullen we de richtlijnen omtrent hygiëne en social distancing zo nauwgezet mogelijk opvolgen. Spijtig genoeg zal onze glimlach even verborgen zitten achter een modieus mondmasker. Maar wees gerust dit zal geen afbreuk doen aan onze service en we blijven een top ‘shop ervaring’ garanderen.

Zo lang de #Covid-19 maatregelen gelden, passen we onze dienstverlening licht aan. Iedere week evalueren we deze en sturen we bij waar nodig. We hopen dan ook dat jullie begrip kunnen opleveren m.b.t. wachttijden, herstellingen, bestellingen, … Het post Corona tijdperk vergt enige aanpassing van ieder van ons. We rekenen dan ook op ieders burgerzin, om dit tot een succes te maken.

Voor de herstart volgen we de algemene regels, met name;

  1. We voorzien ‘alcoholgel’ bij de inkom en aan de paskamers,
  2. We vragen de social distancing van 1,5m in acht te nemen,
  3. Het dragen van een mondmasker is een plus maar u beslist zelf,
  4. Slechts 2 paskamers zullen geopend zijn,
  5. Zoals voorheen tonen we u de producten en reiken we ze u aan,
  6. We voeren een maximum in van 4 personen tegelijkertijd aanwezig in de winkel,
  7. We vragen jullie bezoeken indien mogelijk alleen te plannen,
  8. Na ieder bezoek reinigen we de paskamers, toog & toebehoren,
  9. We vragen bezoeken zo kort mogelijk te houden,
  10. Contactloos betalen is leuk, maar cash is evenzeer welkom,

Als ‘extra’ voorzien we een bezoek op afspraak. Deze afspraken kunnen enkel online gereserveerd worden (iedereen telefonisch te woord staan, is spijtig genoeg onmogelijk) en vinden plaats in achtneming van hygiëne maatregelen hierboven. We werken in tijdsblokken van 30 minuten waarin we max. 2 klanten tezelfdertijd toelaten in de winkel.

Deze te reserveren momenten vinden enkel plaats op maandag tussen 13u en 17u!

Voor reservatie, klik hier