Een donker eindejaar

Deze avond werd onze ergste nachtmerrie werkelijkheid. Een nieuwe lockdown …

Als speciaalzaak staan we garant voor service, advies en de ideale pasvorm. Onze uitgebreide collectie (op voorraad), stelt ons in staat jullie de perfecte maat, snit en pasvorm aan te bieden. En dit in tal van merken, uitvoeringen en kleuren. Een service waar we trots op zijn en die we onmogelijk ‘online’ kunnen aanbieden. Het product waar wij voor staan, is nu éénmaal niet online verkoopbaar.

Noodgedwongen sluiten we onze deuren vanaf maandag voor alvast 6 weken. Morgen (zaterdag 31/10) kan u, een voorlopig laatste maal, in alle veiligheid langskomen. U doet er ons en hopelijk uzelf, alvast een groot plezier mee. Onze winkel is namelijk goed gevuld in aanloop naar wat één van de drukste periodes van ’t jaar had moeten worden.

Liefs, Alice Lingerie